onsdag

Christy gör tummen upp.

Såhär rufsig, svettig och nöjd kan man alltså bli efter ett spinningpass.

Nämnde tidigare att jag lite plötsligt skulle hoppa in som spinningledare på Hälsofabriken ikväll.
Sagt och gjort. Själv måste jag säga att det gick galant. Med galant menar jag att det gick så bra som det bara kunde med tanke på att jag inte hade någon mick att skrika i och att jag dessutom fick sätta ihop de olika spinning-positionerna till musik jag inte hört tidigare.
Musiken är verkligen A och O när man cyklar och vet man inte vad som ska hända i musiken så vet man inte riktigt när man ska ställa sig upp, trampa fortare o.s.v.
Trots det är jag väldigt nöjd med min insatts, det var dessutom ett av de jobbigare passen jag varit på, det kan dock bero på att man sitter under de där varma lamporna som strålar mot en när man försöker skrika ut sina ord så att alla ska höra.
Det var hur som helst jätteroligt och med min egna musik, ett fungerande headset och en riktig utbildning i bakfickan så kan jag kanske bli bäst på det här, precis som allt annat :D

/Lilla C[pinning tjejen]

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh, va roligt att det gick bra. Jag ska gå på dina spinningspass sen :) Ni kan väl komma förbi imorgon när ni är i stan, jag kan behöva en paus i pluggandet. Får se om vi ses imorgon då! Puss

Christy sa...

Ja jag hoppas att du kommer och kör med mig när du kan :)
Önskar dig lycka till på tentan och ta det nu bara lugnt så ska du se att det fixar sig.
Puss

Lisa sa...

Amen åh vad kul!!! Jag vill också vara instruktör! Bara att ta tag i't :D PUSS